Skip to main content

S-a deschis EXPO MOBILA TIMIȘOARA! Noutățile ediției a doua 2023

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean la cea de-a doua ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei.

Evenimentul s-a deschis astăzi, iar vizitatorii pot merge până duminică inclusiv la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, pentru a vedea ultimele noutăți din domeniul industriei mobilei.

EXPO MOBILA TIMIȘOARA reunește un număr de 15 producători din Arad, Satu-Mare, Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, dar și din Republica Moldova, alături de importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

În cadrul celei de-a doua ediții a EXPO MOBILA TIMISOARA, în afara diferitelor piese de mobilier prezentate, multe unicate, se pune mult accentul pe multiplele posibilități de decorare a unui living, pe prezentarea și achiziționarea de paturi și saltele, cu funcționalități mult îmbunătățite având ca obiectiv principal un somn cât mai odihnitor. În plus, vor fi prezentate peste 100 de modele de canapele în tendințele anului 2023.

Unul din expozanți relatează că: „după ce ne-am schimbat stilul de viață și am lucrat de acasă sau am avut un program hibrid flexibil, confortul este esențial în designul interior și al pieselor de mobilier, în top rămânând acele piese confortabile și elegante, cu accent pe funcționalitate”.

Un alt expozant, producător și exportator de mobilier, subliniază importanța în designul interior al amenajărilor, prezența mobilierului curbat specific anilor ‘70 în combinație cu liniile curate, piese mult solicitate de cumpărători.

Grupul producătorilor de canapele, colțare, fotolii și scaune atrage atenția asupra colțurilor rotunjite ale canapelelor și fotoliilor, apropiate de formele naturale, creând un sentiment de intimitate. Canapelele sunt disponibile în soluții de colțuri mari sau în combinații modulare, creând un mediu confortabil și sociabil în camera de zi sau în grădina de acasă. Și nu în ultimul rând, sunt scoase în evidență culorile folosite la canapele, în trendul anului 2023, cu accent pe auriu metalic, maro ars, crem, diverse nuanțe de bej și completate de verdele discret, albastru și teracotă, multe tonuri naturale, alături de cele mai prietenoase texturi. Toate nuanțele de cărămiziu și portocaliu sunt la mare căutare, iar portocaliul și teracota trec de la tapițeria canapelei la pereți și sunt folosite ca piese de accent.

Menționăm prezența, pentru a doua oară în acest an, a reprezentanței unei firme producătoare din Spania, unde publicul va putea admira, testa, dar și achiziționa o multitudine de modele de canapele modulare, fotolii, colțare modulare care au încorporate cele mai noi tehnologii smart, cu control din telecomandă și aplicație. Compania a pregătit pentru publicul timișorean o multitudine de surprize, cum ar fi transportul și montajul gratuit pentru produsele achiziționate, reduceri generoase de până la 35 %, valabile doar pe perioada expoziției.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00.

Intrarea este liberă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.