Skip to main content

S-a deschis EXPO MOBILA TIMIȘOARA! Noutățile ediției a doua 2023

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean la cea de-a doua ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei.

Evenimentul s-a deschis astăzi, iar vizitatorii pot merge până duminică inclusiv la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, pentru a vedea ultimele noutăți din domeniul industriei mobilei.

EXPO MOBILA TIMIȘOARA reunește un număr de 15 producători din Arad, Satu-Mare, Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, dar și din Republica Moldova, alături de importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

În cadrul celei de-a doua ediții a EXPO MOBILA TIMISOARA, în afara diferitelor piese de mobilier prezentate, multe unicate, se pune mult accentul pe multiplele posibilități de decorare a unui living, pe prezentarea și achiziționarea de paturi și saltele, cu funcționalități mult îmbunătățite având ca obiectiv principal un somn cât mai odihnitor. În plus, vor fi prezentate peste 100 de modele de canapele în tendințele anului 2023.

Unul din expozanți relatează că: „după ce ne-am schimbat stilul de viață și am lucrat de acasă sau am avut un program hibrid flexibil, confortul este esențial în designul interior și al pieselor de mobilier, în top rămânând acele piese confortabile și elegante, cu accent pe funcționalitate”.

Un alt expozant, producător și exportator de mobilier, subliniază importanța în designul interior al amenajărilor, prezența mobilierului curbat specific anilor ‘70 în combinație cu liniile curate, piese mult solicitate de cumpărători.

Grupul producătorilor de canapele, colțare, fotolii și scaune atrage atenția asupra colțurilor rotunjite ale canapelelor și fotoliilor, apropiate de formele naturale, creând un sentiment de intimitate. Canapelele sunt disponibile în soluții de colțuri mari sau în combinații modulare, creând un mediu confortabil și sociabil în camera de zi sau în grădina de acasă. Și nu în ultimul rând, sunt scoase în evidență culorile folosite la canapele, în trendul anului 2023, cu accent pe auriu metalic, maro ars, crem, diverse nuanțe de bej și completate de verdele discret, albastru și teracotă, multe tonuri naturale, alături de cele mai prietenoase texturi. Toate nuanțele de cărămiziu și portocaliu sunt la mare căutare, iar portocaliul și teracota trec de la tapițeria canapelei la pereți și sunt folosite ca piese de accent.

Menționăm prezența, pentru a doua oară în acest an, a reprezentanței unei firme producătoare din Spania, unde publicul va putea admira, testa, dar și achiziționa o multitudine de modele de canapele modulare, fotolii, colțare modulare care au încorporate cele mai noi tehnologii smart, cu control din telecomandă și aplicație. Compania a pregătit pentru publicul timișorean o multitudine de surprize, cum ar fi transportul și montajul gratuit pentru produsele achiziționate, reduceri generoase de până la 35 %, valabile doar pe perioada expoziției.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00.

Intrarea este liberă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Ediția a șasea a UVT Liberty Marathon a fixat Timișoara pe harta maratoanelor de șosea din România!

Universitatea de Vest din Timișoara a organizat duminică, 1 octombrie, a șasea ediție a evenimentului sportiv de alergare de șosea “UVT Liberty Marathon”.

Barbiere Barbershop Timișoara: locul unde eleganța întâlnește tradiția. John Malkovich şi John Newman, printre vedetele care i-au trecut pragul

De la inaugurarea sa din 2017, Barbiere Barbershop a reprezentat epicentrul stilului și eleganței masculine în inima Timișoarei. Aici, tradiția tunsului și aranjării bărbii se îmbină perfect cu luxul și accesibilitatea.

Autorul Thomas Perle, pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria!

Autorul Thomas Perle, care în prezent scrie împreună cu Clemens Bechtel textul pentru piesa Sidy Thal la Teatrul German de Stat Timișoara, va fi distins în acest an cu celebrul premiu austriac de teatru, Premiul Nestroy.

Primăria desființează zeci de locuri de parcare de pe bulevardul Take Ionescu pentru a face culoar autobuzelor!

Primăria Timișoara va înființa benzi speciale de preselecție pentru mijloacele de transport în comun, în mai multe intersecții de pe bulevardul Take Ionescu. Însă pentru asta va desființa zeci de locuri de parcare.

PNL Timiş, cu un picior în groapă! Analiza dură făcută de senatorul USR, Raoul Trifan

Raoul Trifan, senator USR de Timiş, face o radiografie a filialei judeţene a Partidului Naţional Liberal, după plecarea lui Ben-Oni Ardelean.

Valer Kovacs, la Sursa de Vest fără Filtru

Ag. şef. Valer Kovacs, de la Brigada Autostrăzi, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – luni, 02 octombrie 2023.

Accident înfiorător! Un om a murit după ce a intrat cu mașina sub un tir!

Accident grav de circulație în această după amiază, pe o șosea din vestul țării! Un om și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina sub un camion.

RETIM și ADID Timiș au început a patra campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în Zona 0 Ghizela!

RETIM împreună cu ADID Timiș organizează o nouă campanie trimestrială prin care sunt colectate deșeurile voluminoase. Timișeni pot preda deșeurile, începând de astăzi, gratuit la containerul RETIM! 

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.