Skip to main content

S-a dat alarma la Timișoara! Zeci de studenți evacuați dintr-un cămin, din Complex, în urma unui incendiu!

S-a dat alarma în această dimineață, în zona Complexului Studențesc! Un incendiu a izbucnit în baia unui cămin de pe Aleea Studenților.

În scurt timp, holurile s-au umplut de fum, iar tinerii din interior s-au autoevacuat și au sunat la 112.

Mai multe echipaje de pompieri au sosit la fața locului, care au constatat că incendiu se manifesta cu degajări de fum în interiorul grupului sanitar de la etajul doi, la nivelul instalației electrice. Din fericire nu s-au înregistrat victime, toți tinerii ieșind la timp din cămin.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp, iar pompierii au continuat acțiunea de ventilare a spațiului.

În data de 03.02.2024, la ora 11:15, am fost alertati prin S.N.U.A.U. 112 despre producerea unui posibil incendiu la un cămin de studenti, situat pe Aleea Studenților în Timișoara. A fost alertat Detașamentul 1 Timișoara si s-au deplasat la locul evenimentului pompierii cu o autospecială de interventie si comandă, două autospeciale de stingere cu apa si spumă, o autoscară mecanică și două echipaje SMURD. Dupa sosirea la locul intervenției și efectuarea recunoașterii s-a constatat că un palier era inundat cu fum.
Din fericire nu s-au înregistrat victime, aproximativ 45 persoane s-au autoevacuat și au fost evacuate la sosirea pompierilor
”; transmite ISU Timiș.

Pompierii urmează să stabilescă de la ce a fost provocat incendiul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.