Skip to main content

S-a dat alarma la Timișoara! Zeci de studenți evacuați dintr-un cămin, din Complex, în urma unui incendiu!

S-a dat alarma în această dimineață, în zona Complexului Studențesc! Un incendiu a izbucnit în baia unui cămin de pe Aleea Studenților.

În scurt timp, holurile s-au umplut de fum, iar tinerii din interior s-au autoevacuat și au sunat la 112.

Mai multe echipaje de pompieri au sosit la fața locului, care au constatat că incendiu se manifesta cu degajări de fum în interiorul grupului sanitar de la etajul doi, la nivelul instalației electrice. Din fericire nu s-au înregistrat victime, toți tinerii ieșind la timp din cămin.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp, iar pompierii au continuat acțiunea de ventilare a spațiului.

În data de 03.02.2024, la ora 11:15, am fost alertati prin S.N.U.A.U. 112 despre producerea unui posibil incendiu la un cămin de studenti, situat pe Aleea Studenților în Timișoara. A fost alertat Detașamentul 1 Timișoara si s-au deplasat la locul evenimentului pompierii cu o autospecială de interventie si comandă, două autospeciale de stingere cu apa si spumă, o autoscară mecanică și două echipaje SMURD. Dupa sosirea la locul intervenției și efectuarea recunoașterii s-a constatat că un palier era inundat cu fum.
Din fericire nu s-au înregistrat victime, aproximativ 45 persoane s-au autoevacuat și au fost evacuate la sosirea pompierilor
”; transmite ISU Timiș.

Pompierii urmează să stabilescă de la ce a fost provocat incendiul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.