Ruşii continuă să bombardeze Ucraina pentru a 30-a zi la rând! Oraşe întregi au fost distruse

Ruşii continuă să bombardeze mai multe oraşe ucrainene!

Lupte intense sunt în desfășurare vineri dimineață în mai multe regiuni în jurul Kievului, deși forțele ucrainene par să fi recâștigat controlul la est de capitala ucraineană, împingând forțele rusești spre retragere.

CITEŞTE ŞI: Ziua Poliției Române, marcată la Timișoara! Cei prezenți au putut admira tehnica din dotare, iar câinii polițiști au făcut spectacol!

Asaltul asupra Mariupolului continuă, context în care oficilii locali au spus că au nevoie de arme, inclusiv artilerie și rachete antitanc.

Mai multe persoane au fost ucise după ce o rachetă a lovit o parcare dintr-un centru comercial din Harkov, în timp ce civilii s-au adunat înăuntru pentru a primi ajutor.

Șapte civili au fost răniți, dintre care patru au decedat în urma rănilor într-un bombardament cu lansatoare multiple de rachete”, a scris poliția, pe canalul său de Telegram, potrivit Le Figaro.

Orașul Izyum a fost „complet distrus” de avioanele și artileria rusă, a declarat un membru al consiliului local. Luptele intense din jurul Izyumului au distrus mare parte din oraş, iar noi imagini din satelit (vezi foto) arată amploarea dezastrului în oraşul din estul Ucrainei, potrivit CNN. Oraşul s-a aflat în mijlocul schimbului de focuri în timp ce Rusia încearcă să lege avansul înregistat în regiunea Harkov din nordul Ucrainei cu bastionul din estul îndepărtat al ţării.

izim 1

Marina ucraineană a transmis că o navă rusă a fost distrusă în portul ocupat Berdiansk, la Marea Azov.

CITEȘTE ȘI: Atenție, șoferi! Se închide traficul, săptămâna viitoare, pe mai multe artere din oraș

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Ambulanță în misiune, implicată într-un accident rutier!

O ambulanță aflată în misiune, implicată într-un accident rutier! Asistenta a fost rănită și a ajuns la spital.

Magistrala Verde – Calea Șagului intră în proiectare! Cea mai aglomerată stradă din sudul orașului va fi complet transformată

S-a încheiat licitația pentru achiziționarea serviciilor de proiectare a magistralei verzi – Calea Șagului.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.