Skip to main content

Rugbiştii de la SCM USV Timișoara întâlnesc mâine, Rapid București! Care este primul 15 cu care Leii vor aborda partida?

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timișoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid București.

Jocul va avea loc mâine, de ora 11.00, pe stadionul Gheorghe Rășcanu. Această partidă contează pentru etapa a V-a, ultima din turul Ligii de Rugby.

Pentru meciul de mâine, antrenorii Mugur Preda și Valentin Popârlan s-au oprit asupra formulei: Ciprian Chiriac, Eugen Căpățînă, Alexandru Taruș (linia I)- Dorin Lazăr, Malcolm Onsando (linia II)- Dragos Ser, Vlad Neculau [C] (linia III) – 8. Robert Murariu – Gabriel Rupanu, Daniel Plai (mijlocași), Alexandru Bucur, Iliesa Tiqe (aripi), Jgerenaia Khvicha, Tevita Manumua, (centri) și Marius Simionescu (fundaș).

 „Leii” sunt liderii clasamentului (cu 16 puncte), ca urmare a victoriei din etapa precedentă, de la Baia Mare, unde au terminat partida cu scorul 38-14 cu CSM Știința.  

Totodată, SCM USV Timișoara este echipa cu cele mai multe puncte marcate în această ediție de campionat, 141, adică o medie de 35,25/meci. Alb-violeții au izbutit 20 de eseuri în aceste prime patru runde (cinci/meci), liderii acestui procedeu fiind Marius Simionescu și Corrado Ștețco, marcatori a câte trei încercări.

Gabriel Rupanu este liderul punctelor înscrie (39), el înscriind prin toate procedeele: eseu, lovitură de pedeapsă și transformare.

De cealaltă parte, Rapid este pe locul al cincilea, cu 6 puncte. Bucureștenii au câțiva rugbiști cu experiență, precum Florin Surugiu, jucător cu peste 100 de selecții la națională, Vasile Bărdașu, Alexandru Savin, Marian Ispir și Tangimana Fonovai.

Din lotul giuleștenilor fac parte și foștii rugbiști timișoreni David Trăușan și Raul Uzbasich.

Antrenor principal al echipei de rugby SCM USV Timișoara este Stelian Burcea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.