Skip to main content

Robu, ironizat pe reţelele de socializare, după ce a pierdut alegerile în faţa lui Fritz! A fost compusă şi o melodie despre eşecul electoral

Avalanşă de meme-uri pe reţelele de socializare, unde fostul primar al Timişoarei a devenit ţinta ironiilor şi a glumelor, după ce a pierdut alegerile locale.

Utilizatorii de Facebook, Tik-Tok și alte platforme de socializare nu au ratat ocazia de a comenta situaţia, prin texte, imagini prelucrate sau chiar caricaturi, care stânesc hohote de râs.

Memele și comentariile sarcastice au umplut internetul, mulți utilizatori parodiind postările anterioare ale lui Nicolae Robu și celebrele sale transmisiuni live de pe Facebook.

Unii au creat imagini amuzante în care fostul primar apare în diverse ipostaze, în timp ce alții au reeditat fotografii cunoscute pentru a reflecta rezultatul alegerilor.

Printre cele mai populare ironii este o melodie postată de cunoscutul revoluţionar Corneliu Vaida, care a devenit virală.

Versurile fac referire la mesajul pe care l-au dat timişorenii prin votul din 9 iunie şi anume că Robu ar trebui să facă pasul în spate, definitiv.

“Hei, Robu ce-ai făcut, cum te simţi că ai pierdut?

Aoleu, ce-ai mai căzut! Oare acum ai priceput?

Timişoara nu te-a vrut pe tine vopsit limbut.

Poate acum ai văzut cât de mult ai decăzut.

Ce să mai ai de făcut, după ce ai fost bătut şi neamţul ţi-a tras un şut?

Mai ai ceva de făcut: să te tunzi un pic pierdut

Şi să fii tot mai tăcut, ba chiar dispărut. Hai, salut!”

Nu lispesc nici glumele privind modul în care va gestiona Nicolae Robu, cel de-al doilea eşec în faţa lui Dominic Fritz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.