Skip to main content

Avalanşă de reţineri, după o bătaie electorală cu pumni şi picioare! Protagoniştii au folosit şi un cuţit cu care îşi ameninţau adversarii

Mai mulți bărbați au ajuns după gratii, după un scandal monstru, în care s-au împărţit pumni şi picioare, dar s-a folosit şi un cuţit.

Totul a pornit de la o dispută de teme politice, cele două tabere adverse fiind susţinători AUR, respectiv PNL.

Incidentul s-a petrecut în ajunul alegerilor, într-un bar din localitatea arădeană Păuliş, iar protagoniştii au fost acum reţinuţi pentru 24 de ore.

Este vorba despre cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 57 de ani, care au transformat barul în care se aflau într-un adevărat ring de box, devastând localul în proporție de 80%.

Lucrurile au degenerat, mai multe persoane fiind rănite şi transportate la spital unde, conform unor surse citate de jurnaliştii de la Critic Arad, scandalul ar fi continuat.

Acum, poliţiştii cpntinuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce vină poartă fiecare dintre cei implicaţi, iar în paralel încearcă să identifice şi alţi posibili agresori.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru loviri, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.