Skip to main content

Revoltă în PNL Timiş! Tinerii care îl susţin pe Nica, în război deschis cu Robu, pe care îl numesc “calul troian al PSD”

Tensiunile din PNL Timiş se acutizează de la o zi la alta, iar numirea lui Vasile Blaga în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei nu a făcut altceva decât să îi irite şi mai mult pe liberali.

Printre cei revoltaţi că Alin Nica nu este lăsat sa candideze se numără şi tinerii din filiala judeţeană, care îl consideră vinovat şi pe Nicolae Robu, pentru situaţia actuală.

CITEŞTE ŞI: Pasarela Gelu, aproape de finalizare, pentru a treia oară! De data aceasta, pare să fie cu noroc

Asta în contextul în care Robu a lipsit de la acţiunea de susţinere a lui Nica, de vinerea trecută, însă a fost prezent, câteva ore mai târziu, la întâlnirea cu PSD-iştii, de pe centura de sud a Timişoarei.

Cei din TNL Timiş au decis, în şedinţa de miercuri, să nu facă parte din echipa lui Robu, iar astăzi au protestat la Aeroport, în timpul evenimentului de inaugurare a noului terminal.

Mai mulţi tineri au afişat pancarte cu mesaje împotriva lui Robu şi a PSD şi de susţinere pentru Alin Nica: “Robu, calul troian al PSD”, „Alin rezistă! Nica, nu te lăsa!”, “Timişoara şi Timişul sunt liberale!” „Simonis şi PSD nu vor pune mâna pe Timişoara şi pe Timiş!”

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.