Skip to main content

Retim distribuie gratuit saci galbeni pentru colectarea separată a deșeurilor reciclabile, în Giroc, Chișoda și Dumbrăvița!

Retim informează clienții din Giroc, Chișoda și Dumbrăvița, că va continua distribuirea sacilor galbeni pentru colectarea separată a deșeurilor reciclabile din plastic, metal și hârtie/carton.

Locațiile din care pot fi ridicați sacii sunt:

  • pe strada Trandafirilor, nr. 26 în Giroc
  • pe strada N. Firu, nr. 58 în Chișoda
  • la Primăria Dumbrăvița

În Chișoda, distribuirea gratuită a sacilor se face în perioada 07 – 13 martie, în Giroc, în perioada 14 martie – 5 aprilie, inclusiv în zilele de sâmbătă (23 martie, 30 martie), iar în Dumbrăvița, în perioada 07 martie – 5 aprilie, inclusiv în zilele de sâmbătă.

În toate cele trei locațiile, programul este de luni până vineri între orele 09:00 – 17:00 și sâmbăta între orele 09:00 – 14:00.

Important de menționat este faptul că beneficiarii trebuie să prezinte un act de identitate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.