Skip to main content

Restricții de circulație pe o arteră intens circulată din Timișoara! Șoferii, sfătuiți să folosească rute alternative

Restricțiile de circulație, pe un bulevard intens circulat din Timișoara, se prelungesc până luna viitoare.

Mai excat, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei, la solicitarea Aquatim, a prelungit restricțiile rutiere pe strada Simion Bărnuțiu, la intersecția cu Badea Cârțan.

Astfel, începând de astăzi și până pe 13 aprilie, pe strada Simion Bărnuțiu, în zona intersecției cu strada Mihail Kogălniceanu – Piața Badea Cârțan, traficul rutier va fi restricționat în vederea executării lucrărilor de reabilitare a rețelei de alimentare cu apă și canalizare. 

Șoferii sunt sfătuiți să folosească rute alternative pe perioada desfășurării lucrărilor. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.