Skip to main content

Plimbare gratuită la bordul Pelicanului, în cadrul evenimentului de lansare a catalogului Ecluze pe Bega!

Proiectul Ecluze pe Bega va încheia seria activităților de anul trecut, prin lansarea
catalogului EpB, un material ce sintetizează informațiile noi pe care echipele de specialiști din cadrul proiectului le-au acumulat pe parcursul anului 2023.

Catalogul EpB își propune să fie un ghid de bune practici pentru o relaționare responsabilă cu Bega de mâine, dar și să reunească fragmente din istoria Banatului și a Timișoarei, alături de sinteza evenimentelor petrecute în 2023 sub egida Ecluze pe Bega.

Evenimentul de lansare a catalogului se va desfășura joi, de la ora 18:00, la bordul Pelicanului, acostat la D’arc pe Mal. De asemenea, lansarea va fi precedată de o plimbare cu Pelicanul, astfel că de la ora 16:00, orice doritor va putea nagiva pe Bega, la bordul vaporașului, timp de două ore.

Catalogul Ecluze pe Bega se distribuie în mod gratuit, tirajul fiind de 500 exemplare, iar reprezentanții publicației anunță că în perioada următoare va fi lansată și ediția în limba engleză, destinată în principal
partenerilor din Serbia ai proiectului, cu scopul conturării unei strategii comune privind corpul de apă.

Proiectul ”Ecluze pe Bega / Conexiuni culturale” a făcut parte din Programul cultural național ”Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și a fost finanțat prin programul Grow Timișoara 2023.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.