Restricții de circulație pe drumurile din Timiş pentru autovehiculele de peste 7,5 t, pe toată perioada caniculei

Se instituie restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t, din cauza condițiilor meteo deosebite.

Anunţul a fost făcut de Consiliul Judeţean, după ce şi CNAIR a anunţat astfel de măsuri pentru drumurile din subordine.

CITEŞTE ŞI: Tragedie pe şosea! O şoferiţă a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina într-un tir

Restricţiile sunt valabile în perioada 29-31 iulie, în intervalul orar 12:00- 20:00, pe întreaga rețea rutieră a județului Timiș.

Aceste restricții au fost instituite ca urmare a prognozei Administrației Naționale de Meteorologie, respectiv pentru corelarea acestor restricții cu cele instituite pe drumurile naționale de către C.N.A.I.R., pentru protejarea sectoarelor de drum cu îmbrăcăminte bituminoasă, respectiv prevenirea deformațiilor ce pot fi ireversibile, ca efect al desfășurării traficului greu în condițiile anunțate de către instituția abilitată„, transmit reprezentanţii CJT.

Masurile au fost luate în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Guvern privind regimul drumurilor cu modificările și completările ulterioare, cu excepțiile prevăzute în aceasta.

CITEŞTE ŞI: Proiectul TM 2023 continuă, dar cu recomandări de la Bruxelles! Ce spun experţii europeni?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.