Skip to main content

Remiză albă pentru Banat Girls cu Csikszereda Miercurea Ciuc

Banat Girls a obținut al doilea rezultat de egalitate în tot atâtea etape, și tot în fața unei formații care a evoluat în play-off-ul ediției trecute a Superligii de fotbal feminin, Csikszereda Miercurea Ciuc.

Prima repriză a întâlnirii a fost echilibrată, cu puține oportunități de a înscrie.

Echipa oaspete a avut inițiativa, însă de fiecare dată apărarea noastră și-a făcut datoria.

Bianca Granados și Andrada Ungur au închis culoarele pe benzi, în timp ce Nicol Dincă Vuia și Claudia Bistrian au respins orice minge care se apropia de careu.

Când ardelencele au șutat la poartă, baloanele au fost prinse de goalkeeper-ul Melisa Șodinca, cea care a intrat între buturi din pricina absenței portarilor Denisa Marcea și Rebeca Pavel.

Repriza a doua s-a desfășurat pe aceleași coordonate, cu formația oaspete în atac, iar fotbalistele noastre încercând să obțină oportunități pe contraatac.

Larisa Grigore a scăpat către poartă, dar portarul Reka Tanko a intervenit și a respins.

De cealaltă parte, oaspetele au răspuns prin Zoe Magyarics, care a trimis cu capul din marginea careului de 6 metri peste transversală.

Cea mai mare ocazie s-a înregistrat în ultimele minute ale întâlnirii, când Andreea Herczeg a scăpat către poartă pe partea stângă, a centrat în fața porții goale, dar nici Melania Tobik, și nici Rita Mitri nu au ajuns la balon.

S-a încheiat 0-0, iar cu acest punct echipa noastră ajunge la 11 puncte în clasament.

“Un egal foarte muncit. S-a văzut că fetele și-au dorit, au închis foarte bine jocul și am reușit să ieșim neînvinse din această întâlnire. Am încercat să închidem jocul, am avut 12-13 jucătoare pe foaie, care cum reușim să ne strângem. Am înceercat să închidem jocul și să răspundem pe contraatac. Important era să nu luăm gol și asta am și reușit. Am avut două ocazii. Dacă eram puțin mai atente puteam să ieșim și învingătoare, dar și echipa oaspete au avut câteva ocazii și puteau să învingă ele. Cred că egalul este echitabil pentru ambele echipe”, a spus la finalul întâlnirii antrenorul timișean Liviu Ivasuc.

Melisa Șodinca a jucat pentru prima dată de la sosirea la Banat Girls pe postul de portar și nu a făcut-o deloc rău. A reținut mingea cu siguranță la șuturile oaspetelor și a respins de fiecare dată când a fost nevoie.

„Meli” a mai evoluat ca portar și pentru CFR Timișoara, dar și pentru Fortuna Becicherecu Mic.

Cred că a fost un meci în care s-a depus foarte mult efort și de o parte și de alta. Ambele echipe și-au dorit să obțină un rezultat favorabil astăzi. Sunt de părere că în momentul în care echipa are nevoie de un jucător, trebuie să ne sacrificăm și astăzi am fost eu cea sacrificată, pentru că de obicei îmi ajut colegele în ofensivă. Am reușit să ajut echipa și așa să obținem un punct foarte important, care s-ar putea să fie decisiv în lupta pentru calificarea în play-off. Un meci echitabil din punctul meu de vedere, nu cred că a avut nicio echipă mai multe ocazii decât cealaltă, și consider că e un rezultat echitabil”, a spus la final Melisa Șodinca.

Banat Girls: Șodinca (c) – Laura Desmerean, Bianka Granados, Andrada Ungur, Larisa Grigore (min.54, Carmen Andrei), Nicol Dincă-Vuia, Nicoleta Lazăr, Claudia Bistrian, Maria Cortina (min.36 Alexandra Hornea), Mihaela Cătărău, Tatiana Peșterean.

În runda viitoare, Banat Girls va juca în deplasare împotriva lui ACS Târgu Mureș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.