Reîncep lucrările la Drumul Boilor! A fost rezolvată și problema intersecției cu Centura de Sud

Începând de săptămâna aceasta, se reiau lucrările la Drumul Boilor, respectiv la amenajarea drumului de legătură între Calea Moşniţei şi D.C. 149.

A fost rezolvată și problema intersecției cu Centura de Sud, CNAIR va realiza giratoriul și bretelele, iar Primăria Timișoara va finaliza lucrările la drumul de legătură.

CITEŞTE ŞI: Sirenele au răsunat din nou azi-noapte în mai multe oraşe din Ucraina, în a 19-a zi de război! Azi, o nouă rundă de negocieri

Pentru asigurarea unei legături alternative între Timişoara şi localitatea Moşniţa, în special spre zona de nord a localităţii, unde sunt intens dezvoltate zone rezidenţiale, se amenajează un drum între Calea Moşniţei din Timişoara şi drumul comunal DC 149 (Timişoara-Moşniţa Veche-Bucovăţ ), denumit şi Drumul Boilor, lungimea totală fiind de 1964 m.

Lucrările pe Drumul Boilor cuprind amenajarea carosabilului cu două benzi de circulație, amenajarea trotuarelor, amenajarea pistelor de biciclete şi a spațiilor verzi, realizarea a trei podeţe.

Totodată se fac lucrările pentru realizarea reţelelor de utilităţi, canalizare în sistem separativ, alimentare cu apă, canalizare menajeră şi pentru ape pluviale, instalaţii electrice şi corpuri de iluminat economice LED.

Firma executantă este S.C. SUPERCONSTRUCT  S.R.L., iar valoarea lucrărilor este de peste 13,7 milioane lei.

CITEŞTE ŞI: Incendiu la mansarda unui bloc din Complexul Studențesc! Zeci de oameni au fost evacuați

Durata estimată a lucrărilor care au mai rămas de executat la Drumul Boilor, exceptând intersecția cu șoseaua de centură, ar fi de două luni, trasnmit autorităţile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Ambulanță în misiune, implicată într-un accident rutier!

O ambulanță aflată în misiune, implicată într-un accident rutier! Asistenta a fost rănită și a ajuns la spital.

Magistrala Verde – Calea Șagului intră în proiectare! Cea mai aglomerată stradă din sudul orașului va fi complet transformată

S-a încheiat licitația pentru achiziționarea serviciilor de proiectare a magistralei verzi – Calea Șagului.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.