Skip to main content

Regal muzical, pe Bega! Epoca Barocă va străluci din nou, la Timișoara, într-un eveniment de colecţie

Din dorinţa de a celebra istoria culturală bogată a orașului Timișoara, organizatorii Baroque Watermusic anunţă cel de-al patrulea concert pe râul Bega.

Evenimentul va avea loc mâine, începând cu ora 17:00, și va oferi participanților o experiență muzicală și vizuală de neuitat.

Spectacolul va avea loc pe o ambarcațiune amenajată într-un stil autentic baroc, care va pluti pe râul Bega.

Muzica clasică va îmbrățișa frumusețea naturală a apei, iar instrumentiștii talentați din România, Ungaria și Elveția, alături de soprana Narcisa Brumar de la Opera Națională Română Timișoara, vor interpreta compoziții de epocă selectate cu grijă pentru a crea o experiență memorabilă.

Publicul va avea ocazia de a se bucura de acest spectacol unic de pe malurile râului Bega, unde va putea admira întregul eveniment în toată splendoarea sa.

Evenimentul de mâine promite să ofere o bucurie artistică deosebită, oferind o oportunitate de a celebra muzica și frumusețea orașului Timișoara într-un mod inedit și captivant.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.