Skip to main content

Reacția lui Fritz, după dezvăluirile lui Ciucă! Spune că a fost abordat direct pentru a intra în PNL, și nu prin intermediari!

Dominic Fritz a confirmat afirmațiile făcute de președintele PNL, Nicolae Ciucă, în ceea ce privește abordarea sa pentru candidatura la Primăria Timișoara cu susținere liberală.

Ciucă a venit astăzi la Timişoara pentru a-şi arăta susţinerea faţă de candidatul PNL la Primărie, Nicolae Robu, însă întrebat de jurnaliştii Sursa de Vest, dacă a încercat racolarea lui Dominic Fritz, căruia i-ar fi promis sprijinul pentru obţinerea unui noi mandat, Ciucă a admis că a purtat negocieri, care însă nu s-au concretizat.

Și Dominic Fritz confirmă că a avut o întâlnire cu Nicolae Ciucă, în toamna anului trecut, însă a refuzat oferta PNL de a candida la Primăria cu susținerea liberalilor.

Pot să confirm că am avut o întâlnire, cândva în toamna trecută, la o vizită a domnului Ciucă, aici. Întâlnirea a fost între patru ochi, de aceea nu vreau să dezvălui acum prea mult despre conținut, dar a fost într-adevăr o discuție, o invitație să candidez din partea PNL. Cu toată oferta pe masă, am refuzat invitația. Eu chiar cred în USR, cred în proiectul Alianței Dreapta Unită și nu cred că PNL este un răspuns politic pentru problemele pe care le are România. Tocmai de aceea am și refuzat și cu asta s-au și închis mai multe încercări, de-a lungul timpului, de a mă racola. De atunci nu am mai fost abordat de nimeni din partea PNL, pentru a trece de partea PNL, dar sunt convins că dacă aș fi trecut, acum aceeași oameni, care mă critică toată ziua pentru rezultatele mele administrative, m-ar lăuda toată ziua și asta cred că arată că PNL nu are o strategie clară și că, probabil, în interiorul partidului, Domnul Robu nu este neapărat cel mai iubit candidat. Întâlnirea nu a fost mediată de nimeni, am fost abordat direct”, a declarat primarul Dominic Fritz, pentru Sursa de Vest.

Surse din USR spun însă, că discuțiile cu Domini Fritz au avut loc după ce Nicolae Robu fusese deja anunțat candidatul PNL la Primăria Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.