Reacţia lui Alfred Simonis, după votul de duminică: vom merge mai departe pe drumul nostru cu muncă și strădanie

| Sursa de Vest | | 1 Comentariu

În judeţul Timiş, alegerile locale au plasat pe primele două locuri alianţa USR-PLUS şi PNL, iar social democraţii sunt pe locul 3.

Rezultatul slab, obţinut de PSD, este pus de deputatul Alfred Simonis pe seama faptului că timpul a fost prea scurt pentru a arată electoratului noua faţă a partidului.

“Orice proiect pe care vrei să-l întreprinzi are nevoie de timp. Am avut prea puțin pentru a arăta oamenilor că ne-am schimbat, că nu mai aparținem trecutului și că am înțeles să facem o altfel de politică. Îi felicit pe câștigătorii acestor alegeri, Dominic Fritz și Alin Nica. Încrederea acordată de alegători îi obligă şi la performanță în administrație, iar aşteptările sunt mari!”, a scris Alfred Simonis, pe pagina lui de facebook.

Deputatul apreciază şi prestaţia colegilor de partid care, deşi nu au obţiinut rezultatele sperate, au depus toate eforturile.

“De cealaltă parte, îi felicit pe Călin Dobra și pe Voichița Lăzureanu, colegii noştri alături de care am luptat pentru fiecare vot și în care ne-am pus speranța. Energia lor ne-a mobilizat şi vom merge mai departe pe drumul nostru cu muncă și strădanie, cu candidați valoroși și cu același gând neabătut de a face politică cu principia”, a mai scris Simonis.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.