Skip to main content

Reacţia lui Alfred Simonis, după votul de duminică: vom merge mai departe pe drumul nostru cu muncă și strădanie

În judeţul Timiş, alegerile locale au plasat pe primele două locuri alianţa USR-PLUS şi PNL, iar social democraţii sunt pe locul 3.

Rezultatul slab, obţinut de PSD, este pus de deputatul Alfred Simonis pe seama faptului că timpul a fost prea scurt pentru a arată electoratului noua faţă a partidului.

“Orice proiect pe care vrei să-l întreprinzi are nevoie de timp. Am avut prea puțin pentru a arăta oamenilor că ne-am schimbat, că nu mai aparținem trecutului și că am înțeles să facem o altfel de politică. Îi felicit pe câștigătorii acestor alegeri, Dominic Fritz și Alin Nica. Încrederea acordată de alegători îi obligă şi la performanță în administrație, iar aşteptările sunt mari!”, a scris Alfred Simonis, pe pagina lui de facebook.

Deputatul apreciază şi prestaţia colegilor de partid care, deşi nu au obţiinut rezultatele sperate, au depus toate eforturile.

“De cealaltă parte, îi felicit pe Călin Dobra și pe Voichița Lăzureanu, colegii noştri alături de care am luptat pentru fiecare vot și în care ne-am pus speranța. Energia lor ne-a mobilizat şi vom merge mai departe pe drumul nostru cu muncă și strădanie, cu candidați valoroși și cu același gând neabătut de a face politică cu principia”, a mai scris Simonis.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.