Razie pe șoselele din județ! Peste 500 de sancțiuni

Polițiștii rutieri timișeni, pe șoselele din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Numai în cursul zilei de ieri au fost legitimate 1.450 de persoane și controlate 1.200 de autovehicule, fiind efectuate 300 de testări cu aparatul etilotest și 15 testări cu aparatul Drugtest.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 523 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 134.297 de lei.

Dintre acestea, 503 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere și 20 de sancțiuni pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii au reținut, în vederea suspendării, 44 de permise de conducere, dintre care: 10 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului; 17 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză; 4 pentru efectuarea necorespunzătoare a manevrei de depășire; 5 pentru conducere agresivă; 8 pentru altele abateri.

De asemenea, au fost retrase 17 certificate de înmatriculare și constatate 13 infracțiuni la regimul rutier, respectiv: 3 infracțiuni pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului; 5 infracțiuni pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive; 3 infracțiuni pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere; 2 infracțiuni pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Acțiunile preventiv-reactive desfășurate si-au îndeplinit scopul, astfel încât în cursul zilei de ieri, în județul Timiș nu a fost înregistrat niciun accident rutier grav.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.