Skip to main content

Răzbunare soră cu nebunia! Un bărbat a pus mâna pe un topor şi a intrat în casa fostei partenere! Ce a urmat?

Supărat că femeia cu care a avut o relaţie amoroasă nu mai vrea să îl vadă, un bărbat de 52 de ani a vrut să se răzbune.

Omul, din comuna Girişu de Criş, judeţul Bihor, a mers acasă la femeia care l-a părăsit, a intrat în curte şi a pus mâna pe un topor.

Cum nimeni nu i-a deschis uşa, bărbatul a spart-o cu toporul şi a intrat înăuntru unde, însă, nici urmă de fosta lui parteneră.

CITEŞTE ŞI: Retim continuă și în decembrie programul de distribuție gratuită a sacilor galbeni destinați colectării deșeurilor reciclabile din Zona 0!

Nervos la culme, a ieşit în stradă unde a zărit-o pe femeia de 49 de ani şi s-a năpustit asupra ei.

A început să o împingă, i-a smuls telefonul din mână şi a fugit.

Victima a anunţat imediat Poliţia, iar agresorul a fost prins şi dus la audieri.

El este acuzat de tâlhărie, violare de domiciliu și distrugere, iar pe numele lui a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

“În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 16.30, s-ar fi deplasat la locuința unei femei de 49 de ani, din municipiul Oradea, fosta sa concubină, ar fi pătruns în curtea imobilului fără drept și fără consimțământul proprietarei, iar cu un topor găsit în incinta curții, ar fi degradat ușa de acces în locuință. De asemenea, la ieșirea din curtea imobilului, ar fi observat-o pe stradă pe femeia de 49 de ani,  pe care ar fi urmărit-o, ar fi bruscat-o și i-ar fi smuls din mână un telefon mobil, cauzând astfel un prejudiciu estimat la 1.100 de lei și leziuni care nu au necesitat zile de îngrijiri medicale. Telefonul mobil astfel sustras a fost recuperat de polițiștii orădeni de la cel în cauză”, transmite IPJ Bihor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.