Raul Olajos, candidatul USR-PLUS la Consiliul Județean, optimist în ceea ce privește rezultatele alegerilor

Candidatul USR-PLUS la Consiliul Județean, Raul Olajos, și-a exprimat deja opțiunea electorală și este extrem de optimist în ceea ce privește rezultatul scrutinului.

Raul Olajos este unul dintre acei tineri maturi, care a făcut pasul spre politică la începutul lui 2019, încrezător în proiectul PLUS și al Alianței USR-PLUS, sub imboldul unui sentiment de co-participare.

În județ targhetăm câștigul, pentru că fără să avem încredere nu ne apucăm de proiecte ce au o astfel de anvergură și în cel mai rău caz așteptăm un procent suficient de mare care să ne permită participarea la guvernarea județeană”, spune Raul Olajos, candidat la Consiliul Județean Timiș.

Raul Olajos este opțiunea Alianței USR-PLUS la funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, dacă Cristian Moș va câștiga alegerile.

Șansele ca Cristian Moș să câștige alegerile sunt destul de bune. Nu avem un sondaj recent, dar suntem în cărți pentru primul loc, alături de Alin Nica. Avem un protocol, atât la nivelul municipiului Timișoara, cât și la nivelul județului, în cazul în care USR-PLUS nu câștigă Primăria și președinția Consiliului Județean, acest rol revine lui Cristian Moș la județ și unui membru USR la nivelul Primăriei Timișoara”, mai spune Raul Olajos.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

Foto şi Video: Retragere cu torţe, la finalul sărbătorii de 1 Decembrie, de la Timişoara

În urmă cu puţin tim, la Timişoara s-au încheiat manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.