PSD și-a lansat candidații la parlamentare, la Recaș

Zi importantă, ieri, pentru PSD Timiș! Social-democrații din județ și-au lansat, la Recaș, candidații cu care merg la alegerile parlamentare.

O sală plină a venit să-i cunoască pe cei ce le promit că vor schimba România în bine.

La alegerile locale din vară, PSD obținea, la Recaș, cel mai bun rezultat din țară. Primarul Pavel Teodor câștiga un nou mandat, câștigând 90% din voturile recășenilor. Tocmai din acest motiv, social-democrații din Timiș au fost datori să le arate celor din oraș cine sunt cei cu care merg spre parlament și care sunt proiectele lor. Astfel, ieri la Recaș a avut loc lansarea candidaților PSD.

“Este o lansare specială. Am venit în locul unde am obținut în urmă cu câteva luni cel mai mare scor. Recașul înseamnă foarte mult pentru noi, căci aveam o responsabilitate foarte mare față de oamenii care în vară ne-au dat mare încredere. Cred că peste două săptămâni vom primi votul lor”, a explicat președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu.

De aceeași părere este și primarul Pavel Teodor, care este convins că dacă PSD câștigă și aceste alegeri, vor exista noi proiecte importante în orașul pe care îl conduce.

“Pentru mine e o zi importantă, cred că peste două săptămâni va fi cea mai importantă zi din mandatul meu următor, întrucât după rezultatul de la alegerile parlamentare, orașul Recaș va ave mai multe realizări, ajutat de parlamentarii de Timiș”, a spus primarul.

Lista pentru Senat va fi deschisă de Eugen Dogariu, urmat de Adrian Diaconu, Dorel Covaci și Ramona Olteanu. Călin Dobra se află pe poziția I la Camera Deputaților, lista continuând cu Alfred Simonis, Adrian Pau, Bianca Gavriliță, Matei Suciu, Petru Andea, Mihai Ritivoiu, Romanița Jumanca, Sorin Ionescu și Luminița Țundrea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.