Skip to main content

PSD intervine în scandalul concursurilor măsluite din Primăria Timișoara și în războiul dintre USR și PNL! Hoțul strigă: Hoții!

S-au încins spiritele pe scena politică și administrativă din Timiș după ce două funcționare din cadrul Primăriei au recunoscut, în fața procurorilor DNA, că au ajutat la măsluirea unor concursuri de angajare, pe vremea lui Nicolae Robu.

Primii au ieșit la atac USR-iștii, care l-au asociat pe fostul primar cu angajările ilegale, a urmat reacția lui Nicolae Robu, care îi amintește lui Dominic Fritz de dosarele în care este anchetat, apoi liberalii din Timiș au sărit în apărarea fostului primar, iar acum, intervine și PSD Timișoara.

Printr-un comunicat de presă, social democrații condamnă orice formă de corupție, fraudă sau nereguli în instituțiile publice și spun că, atunci când în PSD au apărut astfel de probleme, au urmat excluderi și suspendări din partid.

Asta în timp ce USR-iștii și PNL-iștii nu mișcă un deget pentru a face curat în partidele lor.

“Ani de zile, conducerile de dreapta ale Timișoarei și Timișului au demonstrat că se ocupă de angajări fictive ale unor membri de partid fără nicio pregătire pentru funcția pe care o ocupă. Întâlnim acest lucru atât la PNL, cât și la USR. Cireașa de pe tort o culege fostul primar Nicolae Robu. Lepădarea de scandalul angajărilor ilegale din Primăria Timișoara este în mod clar o tentativă de a distrage atenția opiniei publice de la evidenta sa responsabilitate. Iar din poziția de primar în funcție la momentul petrecerii fraudelor de mai sus, există două variante: fie e complice, fie este un om slab, ușor de prostit, care s-a înconjurat de infractori (și încă de câți)! Cât despre colegul de partid al domnului Robu, președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, îi solicităm să renunțe la șeful Corpului său de Control, dovedit acum prin declarații și condamnări că a comis fraudă la concursul său de angajare.  Războiul declarațiilor între USR și PNL, parteneri de guvernare locală, nu face decât să destabilizeze situația economică și socială într-un an foarte important pentru Timișoara. Din păcate, modul lor de a face administrație se bazează mai mult pe ideea de ,,Hoțul strigă: Hoții!”, și nu pe bunăstarea cetățenilor”, transmite PSD Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.