Skip to main content

PSD Dumbrăvița se reinventează! Are aproape 200 de noi membri, în jurul candidatului la Primărie, Alina Sperlea

În urma dizolvării organizației, PSD Dumbrăvița se reinventează sub conducerea interimară a lui Adrian Pau.

Primul pas a fost atragerea de noi membri, care să pună umărul pentru atingerea obiectivului de a câştiga alegerile locale de anul viitor.

CITEŞTE ŞI: Curat murdar! Doar numărătoarea lui Pristanda îi salvează onoarea lui Fritz! Turiştii din Timişoara, ca steagurile din “O scrisoare pierdută”

“Ne așteaptă o luptă grea din care sunt aproape sigur că vom ieși învingători. Alina Sperlea este omul cel mai potrivit pentru funcția de primar al comunei Dumbrăvița. Este o femeie energică, are experiență în munca cu oamenii și are cunoștințe vaste în domeniul construcțiilor. Este o femeie iubită de toate categoriile sociale şi de oameni de toate vârstele, de la copii până la seniori”, a spus Adrian Pau, preşedintele interimar al PSD Dumbrăviţa.

În mai puţin de o lună, organizaţia a atras aproape 200 de membri noi de toate vârstele şi din toate categoriile socio-profesionale.

Cu toţii sunt convinşi că atât ei, cât şi conducerea PSD, care a decis să o susţină pe Sperlea, pentru funcţia de primar, au făcut alegerea bună.

 “Sunt sigur că doamna Alina Sperlea va câștiga aceste alegeri. Nu este singură, o vom sprijini pentru a realiza proiecte importante în această comună. Dumbrăvițenii au în față un om energic așa cum rar am întânit și cel mai important este un om correct și aproape de oameni”, le-a spus Alfred Simonis, președinte PSD Timiş, membrilor organizaţiei Dumbrăviţa.

“Mă bucur că am o susținere solidă și foarte mulți oameni cu experiență dispuși să mă ajute. Este important, pentru că viața în Dumbrăvița a devenit un calvar. Trebuie să regândim totul astfel încât locuitorii să se simtă bine în comunitate. Trebuie, de asemenea să depunem eforturi pentru a stopa construcția de noi blocuri pentru a nu intra în colaps. Serviciile primăriei nu mai fac față astăzi, cetățenii sunt nemulțumiţi de infrastructură, calitatea apei, spațiile verzi. Voi avea un program îndrăzneț pentru redresarea comunei”, spune Alina Sperlea.  

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.