Skip to main content

Protest pentru salvarea sportului timișorean, săptămâna viitoare!

Timișorenii, așteptați săptămâna viitoare la un protest pentru salvarea sportului din orașul de pe Bega!

Clubul Sportiv Florin Teodorescu anunță că joi, 18 ianuarie, de la ora 12.00 va avea loc un protest în fața Primăriei Timișoara pentru salvarea sportului timișorean care se degradează pe zi ce trece, anunță organizatorii.

Nemulțumirile sportivilor sunt legate și de faptul că au fost demolate bazele sportive din oraș, iar tinerii care fac performanță în diverse discipline nu mai au unde să se antreneze. În această situație sunt și cantorii de la CS Nautic Banat Timișoara, care la finalul anului trecut au rămas fără baza de antrenament, după ce construcțiile de pe malul Begăi au fost demolate de Primărie.

Acum, sportivii timișoreni se mobilizează pentru a protesta săptămâna viitoare în fața Primăriei.

Sportul este una dintre cele mai importante activități în viața omului, indiferent de vârstă, statut social sau stare de sănătate! Astfel, joi, 18 ianuarie 2024 începând cu ora 12:00 inițiem o acțiune de promovare a sportului timișorean în fața Primăriei Municipiului Timișoara din cauza acțiunilor demarcate de către actuala administrație locală împotriva sportivilor: distrugerea bazei de canotaj, evacuarea sportivilor din Sala Olimpia, demolarea tuturor bazelor sportive! Vă așteptăm pe toți alături de noi pentru a salva sportul timișorean”, transmite Clubul Sportiv Florin Teodorescu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.