Skip to main content

Protest în faţa Primăriei Timişoara, în semn de solidaritate cu Florin Teodorescu, care urmează să fie evacuat din Sala Olimpia

Acţiunea de protest, anunţată pe reţelele de socializare, pentru susţinerea sportului din Timişoara, a adunat în faţa Primăriei, vreo 20 de oameni, cei mai mulţi dintre ei, membri AUR.

Principala nemulţumire este a fostului campion la culturism, Florin Teodorescu, cel care deţine o sală de fitness în interiorul Sălii Olimpia.

Contractul a expirat în urmă cu aproape şase ani, Primăria nu l-a mai prelungit, însă Teodorescu a refuzat să elibereze spaţiul.

CITEŞTE ŞI: Caz şocant, reclamat la 112! Un tânăr a fost legat fedeleş, de indivizi cu cagule pe faţă, care l-au jefuit! Ce a scos la iveală ancheta poliţiştilor?

Disputa  s-a mutat în instanţă, iar judecătorii au decis evacuarea spaţiului respectiv, lucru care, în opinia fostului culturist este echivalent cu uciderea sportului din Timişoara.

Asta în contextul în care, membrii cluburilor sportive din oraş se antrenează gratuit, în sala deţinută de Florin Teodorescu.

“Am venit să am o discuţie prietenească, am venit ca prieten al sportului, al oamenilor care iubesc sportul în Timişoara. Vreau să nu se strice capital culturismuli naţional de la Sala Olimpia, pe care am făcut-o în urmă cu 24 de ani. Nu vreau să se strice cee ace s-a clădit (…) Toate echipele din Timişoara vin la mine, gratuit. Dacă eu plec, cine vine? Eu sunt cel mai pregătit pentru asta”, a spus Florin Teodorescu, cel care a organizat protestul de astăzi.

Acţiunea lui nu a avut însă, efectul scontat, pentru că viceprimarul Ruben Laţcău refuză să prelungească acel contract de închiriere, pentru că spaţiul nu este altceva decât un hol.

Din acest motiv, sala nu poate primi nici avizele pentru Securitate la incendiu.

“Noi nu suntem avizabili ISU câtă vreme acea sală funcționează ca sală de sport. Nu este o sală de sport, este un hol modificat de dumneavoastră. Aţi avut un contract, până în 2018. Aţi închiriat acel foaier, acel hol al sălii de sport. Din 2018, nu mai există contract, iar noi nu putem legal, să închiriem acest hol”, a explicat viceprimarul Ruben Laţcău.

CITEŞTE ŞI: Fermierii vin cu tractoarele, în această seară, în centrul Timişoarei! Poliţia le-a dat aviz pozitiv să intre în oraş, cu utilajele agricole

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.