Skip to main content

Fermierii vin cu tractoarele, în această seară, în centrul Timişoarei! Poliţia le-a dat aviz pozitiv să intre în oraş, cu utilajele agricole

Dacă iniţial, poliţiştii din Comisia de Ordine Publică s-au opus accesului cu tractoare şi alte utilaje, în Timişoara, pentru a nu se crea haos în trafic, acum au revenit asupra deciziei.

Reprezentanţii IPJ Timiş au decis, în urmă cu puţin timp să le permită fermierilor şi transportatorilor să se îndrepte spre parcarea de la Modex, locaţie pe care le-a pus-o la dispoziţie primarul Dominic Fritz.

CITEŞTE ŞI: Scandal uriaş! Doi bărbaţi beţi şi înarmaţi cu bâte au intrat în curtea unui vecin şi au făcut prăpăd

Poliţiştii au pus însă, câteva condiţii. În primul rând, protestatarii trebuie să vină grupaţi, şi să intre în Timişoara doar de pe Calea Şagului, Calea Aradului şi Calea Lugojului.

Vor fi însoţiţi de echipaje ale Poliţiei, pe tot traseul, până în centrul oraşului, unde îşi vor lăsa utilajele până pe data de 24 ianuarie inclusiv, aceasta fiind perioada pentru care Dominic Fritz le-a permis fermierilor să protesteze.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.