Skip to main content

Fritz crează haos în Timişoara! Le dă undă verde fermierilor să protesteze în centrul oraşului

Se anunţă un protest de amploare, la Timişoara, unde fermierii şi transportatorii vor bloca oraşul, după ce au primit aviz favorabil de la Primărie, să organize un miting în zona centrală.

Acum, mai trebuie doar ca protestatarii să obţină avizul Poliţiei, care va stabili şi un traseu pe care aceştia să îl urmeze pentru a ajunge în parcarea Modex.

CITEŞTE ŞI: Avarie la o magistrală de apă din oraș! Aquatim lucrează la remedierea problemei

Invocând dreptul la liberă exprimare, primarul Dominic Fritz închide parcarea din centrul oraşului şi le permite dermierilor şi transportatorilor să îşi aducă tractoarele şi alte utilaje agricole.

„Timișoara are o responsabilitate profundă pentru cultura de protest și pentru libera exprimare în România. De aceea am decis să avizăm un protest al fermierilor în centrul orașului. Acesta va avea loc în parcarea de la Modex. A rămas ca organizatorii să obțină avizul Poliției Rutiere pentru a ajunge în zona centrală. Sper ca discuțiile dintre organizatori și Poliție să găsească cele mai bune soluții atât pentru respectarea drepturilor protestatarilor cât și pentru siguranța cetățenilor. Piața Victoriei e locul în care a început libertatea și democrația în România. Și rămâne locul oamenilor curajoși care se bat pentru drepturile lor legitime”, a anunţat Dominic Fritz, pe facebook.

Protestul a fost autorizat pentru o perioadă de şapte zile, între 18 şi 24 ianuarie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.