Skip to main content

Protest AUR la sediul PSD Timiş! Cum i-au aşteptat social democraţii, pe oamenii lui George Simion?

Aproximativ 200 de membri şi simpatizanţi ai partidului condus de George Simion protestează în această seară, la Timişoara.

Au început în faţa sediului PSD, iar astfel de acţiuni sunt în mai multe oraşe din ţară, pentru că membrii AUR sunt revoltaţi de acordul la care a ajuns coaliţia de guvernare cu privire la comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare.

Ei spun că astfel de decizii înseamnă moartea democraţiei şi au aprins lumânări.

“Cum ajuns la Aeroportul Timişoara, am venit direct aici, să mă alătur colegilor mei. Suntem peste 300 de persoane aici. Singurul instrument pe care îl mai avem la dispoziţie este să luăm strada, să manifestăm paşnic, până când vom obţine dreptatea pe care o strigă colegii mei”, a spus Titi Stoica, deputat AUR.

La protestul din Timişoara participă şi preşedintele AUR, George Simion, care le-a cerut colegilor ca după pichetarea sediului PSD să pornească spre sediul PNL Timiş.

“Să nu uităm de sluga mai proastă din această coaliţie, fratele mai mic şi mai prost, PNL. Mergem cu toţii şi până la sediul PNL, pentru că în Timişoara şi în Timiş, PSD nu primeşte voturi, dar PNL a primit nemeritta. Trebuie să îi aducem aminte şi domnului Nica, şi domnului Robu, că nu au voie să încalce Constituţia şi să calce în picioare democraţia din România”, le-a spus Gearge Simion, colegilor de partid.

Dar, pentru că protestul AUR a fost anunţat, social democraţii din Timiş nu au fost luaţi prin surprindere, aşa că i-au aşteptat de oamenii lui George Simion cu o serie de afişe lipte pe geamuri.

Acestea au mesaje precum „Nu primim bătăuşi” sau „Nu primim violatori”, cu aluzie la problemele de imagine pe care le-a avut AUR.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.