Skip to main content

CCIAT şi ISU Banat prezintă ultimele noutăți legislative din domeniul securității la incendiu!

Programul CCIA Timiș pentru 2024 de informare a agenților economici cu privire la reglementări legislative în diferite sectoare de activitate, debutează cu seminarul privind reglementările în vigoare pentru obținerea Avizului și/sau Autorizației de Securitate la Incendiu.

Seminarul este organizat de CCIA Timiș în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, și se desfășoară în data de 15 februarie 2024, cu începere de la ora 10.00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT (B-dul Eroilor de la Tisa nr.22, et.I.)

Teme abordate:

  • Solicitarea și depunerea documentațiilor tehnice în format electronic
  • Măsuri și reglementări specifice în domeniul securității la incendiu
  • Oprirea funcționării sau utilizării construcțiilor sau amenajăriilor pentru încălcarea gravă a cerinței de securitate la incendiu        

Tematicile vor fi susținute de Lt.col. Cătălin COSACU – Șef Inspecția de Prevenire, Lt.col. MARINESCU Mircea – Adjunct Șef Inspecția de Prevenire și Cpt. Răzvan ZAMFIRA – Ofițer specialist Compt. Avizare-Autorizare, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al Judeţului Timiş.

Participarea este gratuită pe bază de înscriere.

Înscrierile se fac online pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.