Skip to main content

Probleme cu sistemul de e-ticketing la STPT! Nu se mai pot emite carduri noi de călătorie, iar cele vechi nu pot fi încărcate

Sistemul de e-ticketing al STPT s-a defectat! Reprezentanții Societății spun că emiterea de noi carduri de călătorie și încărcarea celor deja emise cu noi titluri de călătorie este imposibilă.

În ultimele zile, Societatea de Transport Public Timişoara şi utilizatorii serviciului public de transport local s-au confruntat cu probleme ridicate de nefuncţionalitatea sistemului de e-ticketing.

Sistemul actual de e-ticketing a fost implementat în 2008 de către UTI Group, vechimea ridicând probleme în asigurarea componentelor hardware și în ceea ce privește partea software.

Reprezenanții STPT preconizează că problemele cu care se confruntă vor fi rezolvate în cursul zilei de marţi, 01 noiembrie.

Conducera STPT reamintește utilizatorilor serviciului public că au la dispoziţie următoarele alternative pentru achitarea călătoriei pe mijloacele de transport: biletul clasic pe suport de hârtie, legitimaţia de o zi, SMS-ul, plata cu cardul bancar contactless la POS-urile din mijloacele de transport, aplicaţiile 24pay şi MobilWallet.

”Ne cerem scuze tuturor celor care s-au prezentat la punctele de vânzare ale S.T.P.T. pentru inconvenientele şi deranjul provocat”, transmit reprezentanții STPT.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.