Skip to main content

Probleme cu furnizarea și presiunea apei, în Timișoara, dar și în mai multe localități din județ! Aquatim anunță lucrări la rețeaua de distribuție

Următoarele două zile se va întrerupe furnizarea cu apă în Timișoara, dar și în mai multe localități timișene, în vederea lucrărilor la rețeau de apă și canalizare.

Astfel că, mâine, între orele 8:00 și 18:00 se va întrerupe furnizarea apei pe Calea Martirilor – porțiunea dintre străzile Mureș și Mareșal Constantin Prezan, în timp ce presiunea va fi scăzută pe străzile Martir Dumitru Jugănaru, Măgura, în zonele Steaua, Mureș – Gavril Musicescu, precum și în comuna Giroc.

Măsurile sunt necesare pentru executarea unei conectări de conducte, la intersecția străzii Mureș cu Calea Martirilor. Lucrările fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2.

Tot mâine, între orele 9:00 și 15:00, se va întrerupe furnizarea apei în Ghiroda, pe străzile Câmpului, Ialomița, Stejarului, Ceahlău și Bega, pentru executarea unei conectări de conducte la intersecția străzilor Jiul și Ialomița.

De asemenea, marți, între orele 9:00 și 16:00, se va întrerupe furnizarea apei în Chevereșu Mare, pentru lucrări de mentenanță la Stația de Tratare a Apei.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

În același timp, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă, care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.