Prins în mașină cu 100 litri de alcool

Și-a burdușit mașina cu alcool în speranța că-l va vinde și va face bani. Planurile i-au fost date, însă, peste cap de polițiștii de frontieră care i-au confiscat toate sticlele.

I s-a întâmplat unui bărbat de 57 de ani, din Olt.

Polițiștii de frontieră din Drobeta Turnu Severin aveau informații cum că cel în cauză practică contrabanda cu produse accizabile. L-au tot urmărit, iar la sfârșitul săptămânii trecute l-au și oprit în trafic. În Loganul pe care îl conducea, bărbatul avea nu mai puțin de 100 de litri de alcool etilic.

Marea le-a fost însă mirarea oamenilor legii când au constatat că alcoolul nu-i aparținea celui vizat de acțiune, ci pasagerului din mașină, un bărbat de 54 de ani, tot din județul Olt. Acesta a declarat că a cumpărat alcoolul de pe raza municipiului Turnu Severin cu scopul de a-l comercializa în localităţi din judeţul Olt.

Alcoolul, în valoare de 3000 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.