Skip to main content

Primul transfer al iernii la Banat Girls! Echipa timișeană a adus un portar cu meciuri în Elveția și un titlu de campioană în SUA

După ce 13 jucătoare au părăsit echipa în această pauză de iarnă, Banat Girls își reface lotul. Primul transfer este un portar.

Laura Vogt are 24 de ani și a început fotbalul la Bremgarten, jucând în echipe de băieți la juniori, după care a evoluat trei sezoane la echipa de fete a lui FC Zurich de la grupa U-14 până la cea U-18. La finele sezonului 2015-2016 a devenit campioană a Elveției la sub 19 ani alături de Grasshopper.

Între 2018 și 2020 a evoluat pentru FC Aarau, după care, pentru alte 3 sezoane a evoluat în Statele Unite ale Americii la Cumberlands Patriots NAIA. Cu această formație, în 2022 a câștigat conferința din care a făcut parte, pentru ca în acest an să repete performanța, dar să devină și campioane naționale ale SUA. Din vara anului trecut a jucat la FC Carolinas, formatie din USL W League.

La nivel individual Laura Vogt a câștigat următoarele premii: MSC Honorable Mention, MSC Second Team, NAIA – jucătorul cu cel mai bun aport defensiv al săptămânii.

De asemenea, a fost desemnată de 5 ori MSC – jucătorul cu cel mai bun aport defensiv al săptămânii.

Am câștigat un titlu național alături de echipa mea de colegiu în Statele Unite și căutam o echipa cu un nivel rezonabil care să-mi deschidă calea spre cele mai bune ligi din lume, iar această ofertă imi oferă această oportunitate. Am văzut câteva dintre meciurile de anul trecut înainte de a semna pentru a mă familiariza cu fotbalul românesc. Fetele m-au primit bine și au fost de mare ajutor în includerea mea în echipa. Este un dezavantaj că nu cunosc limba, dar voi face tot ce pot să învăț cât mai repede. Abia aștept să înceapă meciurile oficiale și cred că putem face o figură bună în Cupa României”, spune Laura Vogt, noul portar al formației noastre.

Laura Vogt ar putea debuta pentru formația timișeană chiar în acest final de săptămână, când Banat Girls va juca un amical impotriva lui Ujpest Budapesta. Partida este programată duminică, de la ora 11:30, la Sântana, în județul Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.