Skip to main content

Ajutor! Vrea să-și pună capăt zilelor! Apelul disperat al unei femei care a sunat la 112

S-a dat alarma după ce un bărbat cu probleme medicale a amenințat că va recurge la un gest extrem.

Sora bărbatului a sunat disperată la 112 și a cerut sprijin și pentru transportarea la spital a fratelui său, cunoscut cu afecțiuni medicale, dar și ajutorul Poliției pentru că amenința că se sinucide. Totul s-a întâmplat ieri după amiază, în Ilova, județul Caraș-Severin.

Bărbatul de 51 de ani, tulburat și agitat, a sărit pe geamul de la bucătărie și a fugit. Sora și fratele său l-au căutat prin gospodărie, însă nu l-au găsit.

Imediat la fața locului au fost direcționate două echipaje de poliție, unul de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș și celălalt de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier, aflat în serviciu, pe drumul național, în apropiere de localitatea Ilova. Polițiștii s-au împărțit în două echipe și au plecat imediat în căutarea bărbatului, iar colegii de la Poliția Rutieră l-au găsit în scurt timp, la marginea satului, mergând dezorientat pe un drum agricol”, transmite IPJ Caraș-Severin.

Bărbatul era agitat și incoerent în vorbire, însă, polițiștii l-au convins să meargă la spital și l-au condus până la Ambulanța care îl aștepta în sat.

Polițiștii au predat misiunea celuilalt echipaj, care a însoțit Ambulanța până la unitatea medicală, iar bărbatul a fost evaluat medical și transferat ulterior, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate la o altă unitate medicală din județ.

Misiunea noastră, înainte de toate, este să avem grijă de siguranța cetățenilor. Iar atunci când este vorba de o situație limită, polițiștii fac tot ce le intră în atribuții pentru a salva o viață. De data aceasta, „responsabili” de reușita misiunii au fost colegii noștri Lazăr, Lucian, Valentin și Robert. Felicitări tuturor!”, mai transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.