Skip to main content

Primăria Timișoara caută o firmă care să modernizeze Complexul sportiv din zona Dacia

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega.

Astfel, a fost publicat în SEAP(Serviciul Electronic al Achizițiilor Publice) anunțul pentru contractarea serviciilor de proiectare pentru ”ET(Expertiză Tehnică)+DALI(Documentație de avizare a lucrărilor de investiții)-Refuncționalizare, modernizare și extindere pe verticală P+2E a Complexului Sportiv Bega, str.Intrarea Zânelor nr.2”.

CITEŞTE ŞI: Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

„Pregătim mai multe proiecte de investiții în infrastructura sportivă de cartier a Timișoarei – bazine, stadioane, baze sportive. Astăzi am lansat licitația pentru refuncționalizarea complexului sportiv din Dacia și urmează în curând un proiect în cartierul Ronaț, la stadionul de rugby”, spune primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Valoarea estimată a contractului este de  239.075, lei fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6.09.2022, ora 15:00.

Durata contractului va fi de 60 de zile, iar anunțul de participare poate fi găsit la: https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100169201

Lucrările la această investiție vor avea ca rezultat un complex sportiv modern, cu două bazine de înot semi olimpice, grupuri sanitare, vestiare și anexe administrative la parter, două săli de gimnastică, una pentru fete și una pentru băieți, grupuri sanitare și spații anexe la etajul I, în timp ce la etajul doi vor fi spații de așteptare, relaxare și administrative.

CITEŞTE ŞI: Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

În următoarea perioadă va fi lansată și achiziția pentru servicii de proiectare- „ET+DALI-Refuncționalizare teren sport, reabilitare și extindere clădire existentă, inclusiv utilități, str.Pictor Aman nr.11.

Valoarea estimată a serviciilor de proiectare pentru terenul de sport este de 173.464,29 lei fără TVA.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.