Primăria Timișoara caută o firmă care să modernizeze Complexul sportiv din zona Dacia

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega.

Astfel, a fost publicat în SEAP(Serviciul Electronic al Achizițiilor Publice) anunțul pentru contractarea serviciilor de proiectare pentru ”ET(Expertiză Tehnică)+DALI(Documentație de avizare a lucrărilor de investiții)-Refuncționalizare, modernizare și extindere pe verticală P+2E a Complexului Sportiv Bega, str.Intrarea Zânelor nr.2”.

CITEŞTE ŞI: Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

„Pregătim mai multe proiecte de investiții în infrastructura sportivă de cartier a Timișoarei – bazine, stadioane, baze sportive. Astăzi am lansat licitația pentru refuncționalizarea complexului sportiv din Dacia și urmează în curând un proiect în cartierul Ronaț, la stadionul de rugby”, spune primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Valoarea estimată a contractului este de  239.075, lei fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6.09.2022, ora 15:00.

Durata contractului va fi de 60 de zile, iar anunțul de participare poate fi găsit la: https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100169201

Lucrările la această investiție vor avea ca rezultat un complex sportiv modern, cu două bazine de înot semi olimpice, grupuri sanitare, vestiare și anexe administrative la parter, două săli de gimnastică, una pentru fete și una pentru băieți, grupuri sanitare și spații anexe la etajul I, în timp ce la etajul doi vor fi spații de așteptare, relaxare și administrative.

CITEŞTE ŞI: Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

În următoarea perioadă va fi lansată și achiziția pentru servicii de proiectare- „ET+DALI-Refuncționalizare teren sport, reabilitare și extindere clădire existentă, inclusiv utilități, str.Pictor Aman nr.11.

Valoarea estimată a serviciilor de proiectare pentru terenul de sport este de 173.464,29 lei fără TVA.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.