Skip to main content

Prima zăpadă din acest an, la Timișoara! Utilajele de deszăpezire, pregătite să intervină

Ninge la Timișoara, pentru prima dată în acest an! Echipele de deszăpezire ale Primăriei sunt la datorie.

10 utilaje de împrăștiere de material antiderapant au fost pregătite să intervină pentru ca circulația în oraș să se desfășoare fără incidente.

Prioritar se intervine pe intrările din oraș și pe poduri, zone mai expuse la riscurile de accidente. Apoi, în funcție de nevoi, se va interveni și în alte zone ale orașului.

Șoferii sunt sfătuiți să adapteze viteza la condițiile de drum și să circule cu atenție sporită.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.