Skip to main content

Prima zăpadă din acest an, la Timișoara! Utilajele de deszăpezire, pregătite să intervină

Ninge la Timișoara, pentru prima dată în acest an! Echipele de deszăpezire ale Primăriei sunt la datorie.

10 utilaje de împrăștiere de material antiderapant au fost pregătite să intervină pentru ca circulația în oraș să se desfășoare fără incidente.

Prioritar se intervine pe intrările din oraș și pe poduri, zone mai expuse la riscurile de accidente. Apoi, în funcție de nevoi, se va interveni și în alte zone ale orașului.

Șoferii sunt sfătuiți să adapteze viteza la condițiile de drum și să circule cu atenție sporită.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.