Skip to main content

Prima victorie a sezonului pentru Banat Girls! Mesaj emoționat al fetelor, înainte de meci

Banat Girls s-a impus cu scorul de 6-0 în fata lui Ladies Târgu Mureș într-un meci din etapa a III-a a Superligii de fotbal feminin, după ce la pauză era 3-0.

Înaintea partidei, fetele au afișat un banner, cu un mesaj în memoria fostei jucătoare Violeta Mițul: ”Vei rămâne mereu în inimile noastre, Vio!”

Pentru formatia timișeană a înscris primele sale doua goluri Bianca Ienovan, în timp ce o alta dubla a reușit Nicol Dinca Vuia, și ea marcatoare în premieră în tricoul formatiei din Timiș.

Cristina Sucilă a punctat și ea, si a ajuns la doua reusite stagionale, după cea de la Miercurea Ciuc, în timp ce ultimul gol i-a aparținut Elenei Ruvila.

A fost un meci bun în care ne-am dorit victoria. Într-adevăr adversarul a fost unul modest, am dominat meciul cap-coadă, am avut multe ocazii pe care le-am fructificat. Concentrarea și dorința pentru victorie ne-au ajutat astăzi să obținem acest rezultat. Categoric sunt lucruri de îmbunătățit pentru ne omogeniza ca echipă, chiar dacă adversarul de astăzi nu ne-a pus probleme. Atitudinea și concentrarea ne vor ajuta să facem diferența în orice meci”, a spus dupa partidă Bianca Ienovan.

Echipa timișeană nu mai dăduse 6 goluri într-un meci din 26 martie 2021, când se impune cu 6-2, acasă, în fața lui Fotbal Feminin Baia Mare.

De atunci, în alte două situații fetele au punctat de mai mult de 6 ori:

  • 15 mai 2022: Banat Girls 10 – 1 Universitatea Galati
  • 17 septembrie 2022: Universitatea Galati 0 – 10 Banat Girls

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.