Skip to main content

Copilaș de 5 ani, pierdut în mulțime de familie, la concertul Lepa Brena de la Timișoara!

Un copil de cinci ani s-a pierdut seara trecută, de familie, în timpul concertului Lepa Brena de la Timișoara.

Micuțul singur și speriat a fost văzut de o femeie care s-a apropiat de el și l-a întrebat unde este mama sa. Când a văzut că nu-i găsește familia, femeia a luat băiețelul și l-a dus unui echipaj de jandarmi, care a și început demersurile de căutare a familiei.

Între timp, mama băiețelului anunțase autoritățile că micuțul a fost pierdut, iar revederea a fost emoționantă atât pentru cei doi, cât și pentru jandarmii care au reușit să le fie de ajutor.

”Pentru noi este o nouă oportunitate de a mulțumi cetățenilor pentru încrederea pe care ne-o acordă de fiecare dată când se bazează pe noi și reamintim totodată recomandările pe care le transmitem înainte de fiecare misiune cu public numeros pe care o executăm! Supravegheați copiii, dacă aceștia vă însoțesc la manifestări, iar dacă vă aflați în situația în care aveți nevoie de ajutor, apelați la sprijinul celei mai apropiate patrule de jandarmi sau numărul unic de urgență „112”. , transmit reprezentanții Grupării de Jandarmi Timișoara.                           

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.