Skip to main content

Prezenți la datorie și pentru prietenii blănoși! Pompierii au salvat o pisicuță blocată între două ziduri

Pompierii au fost solicitați să intervină de urgență, după un bărbat a sunat la 112 și a le-a cerut ajutor pentru salvarea unei pisicuțe.

Totul s-a întâmplat, ieri, în Oradea, unde o pisică a rămas blocată într-un spațiu foarte îngust, dintre un garaj și o altă clădire, de pe strada Carasului.

Martorii spun că animalul era blocat de câteva zile deja, iar pentru că nu au reușit în niciun fel la pisicuță, și nici aceasta nu a reușit să iasă, oamenii au cerut ajutorul pompierilor.

Ajunși la fața locului, echipajul de salvare a acționat rapid și cu grijă, reușind în scurt timp să elibereze pisicuța din spațiul îngust unde era captivă, ulterior aceasta reîntorcându-se în sânul familiei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.