Skip to main content

Presiune scăzută la apă, mâine, în trei localități din județ! Aquatim anunță lucrări la rețelele de distribuție

Aquatim anunță că mâine și poimâine sunt planificate lucrări de mentenanță în trei localități din județ.

Așadar se vor face lucrări de spălare și dezinfecția rețelelor de apă, în intervalul orar 9-14 în Cenad și Lovrin, cu scăderea presiunii de furnizare a apei.

Se va spăla rețeaua de distribuție și în Giarmata Vii, pe strada Teilor. Astfel că, în intervalul 9-15, va fi presiune redusă în localitate și turbiditate crescută a apei pe strada Teilor.

Pe durata intervențiilor, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, pentru scurt timp. Aquatim recomandăm consumatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.