Skip to main content

Presiune scăzută la apă, mâine, în trei localități din județ! Aquatim anunță lucrări la rețelele de distribuție

Aquatim anunță că mâine și poimâine sunt planificate lucrări de mentenanță în trei localități din județ.

Așadar se vor face lucrări de spălare și dezinfecția rețelelor de apă, în intervalul orar 9-14 în Cenad și Lovrin, cu scăderea presiunii de furnizare a apei.

Se va spăla rețeaua de distribuție și în Giarmata Vii, pe strada Teilor. Astfel că, în intervalul 9-15, va fi presiune redusă în localitate și turbiditate crescută a apei pe strada Teilor.

Pe durata intervențiilor, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, pentru scurt timp. Aquatim recomandăm consumatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.