Skip to main content

Preșcolarii de la Montessori, pe străzile Timișoarei! Ce au făcut?

În pedagogia Montesssori explorarea naturii, a mediului înconjurător şi a culturii din care facem parte este extreme de importantă.

Maria Montessori considera  în acest fel învăţăm solidaritatea și empatia, devenind mai  responsabili, sociabili şi independenţi. Tocmai pentru a le insufla aceste lucruri micuților, pedagogii i-au dus pe preșcolari la o plimbare prin Timișoara.

Astfel, în săptămâna ce tocmai se încheie, la Montessori Kinderhaus Timişoara,  a fost evenimentul numit „Oraşul Nostru”. Pentru o mai bună cunoaştere a oraşului Timişoara, cadrele didactice au organizat o plimbare spre centrul oraşului, vizând obiectivele turistice principale.

În această plimbare copiii au vizitat Biserica Romano-Catolică „Preasfânta Inimă a lui Isus”, iar apoi, în drumul lor spre Catedrala Mitropolitană, au fost încântaţi să treacă peste podul „Mihai Viteazul” de peste Bega și să vadă vaporaşele. Micuții au vizitat, de asemenea, Piața Victoriei şi clădirea Operei. 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.