Skip to main content

Preot confirmat cu coronavirus! Mesajul pe care l-a transmis de pe patul de spital

Numărul îmbolnăvirilor de coronavirus creşte de la o zi la alta, iar noul virus infectează oameni din toate categoriile de vârstă şi socio-profesionale.

Acum a fost confirmat un preot din municipiul Deva, care imediat după ce a primit rezultatul pozitiv, a fost transportat la Spitalul de Boli Infecţioase din oraş.

CITEŞTE ŞI: Dramatic! 36 persoane infectate cu COVID – 19 se zbat între viaţă şi moarte! Bilanţul a ajuns la 2.245 de îmbolnăviri

Preotul Dacian Popescu a început să se simtă rău, în urmă cu patru zile.

A făcut febră, lucru care i-a dat de gândit, aşa că a decis să se autoizoleze.

În paralel, i-au fost recoltate probe pentru COVID – 19, iar rezultatele au fost pozitive.

”În ciuda zvonisticii, starea mea este una foarte bună. Partea cea mai grea a trecut în timpul în care am fost în carantină. Vă rog să aveţi Nădejde în Dumnezeu şi cu această nădejde vom cânta din nou HRISTOS A ÎNVIAT! Rogu-Vă, nu daţi curs tuturor bârfelor despre starea mea, ci mai degrabă Rugaţi-vă pentru mine şi familia mea. Totodată vă spun că NU cunosc modul în care am contactat virusul însă lucrul acesta nu mai contează. Şi eu vă port în rugăciune neîncetată”, a scris preotul Dacian Popescu, pe pagina lui de facebook.

CITEŞTE ŞI: Cinste lor! Cei de la Cramele Recaş, alături de bolnavii de COVID – 19! Donaţie importantă, pentru spitalele din Timişoara

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.