Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cinste lor! Cei de la Cramele Recaş, alături de bolnavii de COVID – 19! Donaţie importantă, pentru spitalele din Timişoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Solidaritatea ar trebui să caracterizeze pe fiecare dintre noi în aceste zile, în care orice ajutor contează.

Reprezentanţii Cramelor Recaş din judeţul Timiş au înţeles acest lucru şi au decis să sprijine activitatea medicală de la Spitalul de Boli Infecţioase, dar şi de la Spitalul Judeţean.

CITEŞTE ŞI: Stai acasă? Puțină mișcare ți-ar prinde bine! Profesorii Facultății de Sport din cadrul UVT îți arată online ce exerciții poți face în casă

Au donat către cele două unităţi sanitare, echipamente medicale în valoare de aproape 100.000 de euro, după cum urmează:

“3 ventilatoare mecanice către Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara, dar și articole, aparate și dispozitive medicale pentru urgențe către Spitalul Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara printre care menţionăm: 2 aparate de ventilaţie mecanică R 860 în valoare de 20.400 EUR fiecare, 750 filtre HEPA şi HMEF, 2 aparate de dezinfecție cu aburi și 8 cutii a 20 de bucăţi de kituri-circuit de unică folosinţă pentru anestezie adulţi”, transmit cei de la Cramele Recaş.

Pe lângă donațiile făcute, conducerea companiei sfătuiește oamenii să se autoizoleze, să aibă grijă de cei apropiați și de familie și să acorde o atenție sporită igienei și sănătății.  

CITEŞTE ŞI: Ne fuge personalul medical din spitale! Situaţie critică, la Spitalul CFR Timişoara

De asemenea, cei de la Cramele Recaş încurajează celelalte companii, dar și cetățenii se implice și să ia parte la astfel de evenimente, care ne vor ajuta să trecem mai ușor peste situația actuală.

 

 

Ultima modificare Marți, 31 Martie 2020 12:41

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login