Pregătirile pentru alegeri, în toi! Două tiruri de buletine de vot urmează să ajungă la Timişoara

Pregătirile pentru alegerile locale intră în linie dreaptă. Autorităţile au găsit o tipografie care să imprime cele peste un  milion de buletine de vot, iar zilele următoare acestea vor fi gata.

Două tiruri vor fi necesare pentru transportarea maculaturii de la Galaţi la Timişoara, pentru că acolo este tipografia care a câştigat licitaţie.

În total la nivelul judeţului Timiş sunt aproxiamtiv 620.000 de cetăţeni cu drept de vot, pentru aceştia vor fi tipărite 1.365.000 de buletine de votare, iar numărul secţiilor rămâne la fel ca la ultimele alegeri.

Tipografia din Galaţi care a câştigat licitaţia pentru listarea buletinelor de vot a început tipărirea lor chiar din această dimineaţă, am înţeles că în trei zile vor fi gata. Apoi va urma transportul către Timişoara şi de aici avem un avans de circa o săptămână. Buletinele se vor aduce la sala de sport a fostului Lieu Agricol şi de acolole vom distribui, vineri înainte de alegeri, pentru toate localităţile din judeţ, şi sâmbătă pentru Timişoara. Vom tipări 1.365.000 de buletine de vot pentru judeţul Timiş, iar în ceea ce priveşte secţiile de votare acestea rămân neschimbate faţă de ultimele alegeri şi anume 595, din care în Timişoara 212”, spune subprefectul judeţului Timiş, Zoltan Marossy.

O noutate la aceste alegeri în reprezintă faptul că numărarea voturilor din secţiile de votare va fi înregistrată pe tabletă, pentru ca posibilitatea de fraudare să fie cât mai mică.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Razie pe șoselele din județ! Peste 500 de sancțiuni

Polițiștii rutieri timișeni, pe șoselele din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Un bloc evacuat în mijlocul nopții, după ce un apartament de la etajul 4 a luat foc!

Noaptea trecută, pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu ce a cuprins un apartament de la etajul patru al unui bloc.

O săptămână cu întreruperi zilnice de apă, în Recaș!

Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în următoarea săptămână, la Recaș!

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.