Skip to main content

Prăpăd la două adăposturi de animale, cuprinse de flăcări! Un om rănit şi animale arse de vii

IUn incendiu violent a izbucnit, în această după-amiază, la un saivan de animale, iar în momentul în care au ajuns pompierii, flăcările se manifestau violent, pe o suprafaţă de 700 de metri pătraţi.

Focul a izbucnit în localitatea Zărand, din judeţul Arad şi s-a extins cu repeziciune la un adăpost alăturat.

Mai multe echipaje de pompieri militari şi voluntari intervin şi la această oră şi au reuşit să lichideze flăcările.

Din păcate, 15 oi au fost găsite moarte, iar un bărbat de 47 de ani, care a suferit arsuri la nivelul mâinilor, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după car a fost transportat de urgenţă la spital.

„Se acționează în continuare pentru stingere. La locul evenimentului intervin și pompierii voluntari ai SVSU Zărand. În urma recunoașterii efectuate de către pompieri, până la această oră au fost identificate în interiorul unui saivan aproximativ 15 ovine decedate. Persoana în vârstă de 47 de ani care a primit îngrijiri medicale, a fost transportată la spital de către echipajul SAJ”, transmite ISU Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.