Skip to main content

Prăpăd în vestul ţării, din cauza vremii! Drumuri blocate, localităţi fără curent electric şi alunecări de teren

Este cod galben de ninsori şi vânt puternic, în aproape toată jumătatea de vest a ţării, unde zăpada cade din abundenţă, mai ales în zonele montane, iar vântul suflă chiar şi cu peste 80-90 km/oră, iar efectele acestor fenomene meteo nu au întârziat să apară.

În judeţul Caraş-Severin, sute de gosppodării au rămas fără curent electric, iar drumul județean 608A Borlova – stațiunea Muntele Mic este blocat din cauza stratului gros de zăpadă, dar şi a copacilor căzuţi.

CITEŞTE ŞI: Gest înfiorător! O copilă şi-a dat foc, iar acum se zbate între viaţă şi moarte!

Pe DJ 608 Cornereva – Bogâltin se circulă pe o singură bandă din cauza unei alunecări de teren, iar în zonele Răcășdia, Rușchița, Poiana Mărului, Muntele Mic, Păstrăvăria Bozovici şi Popas Bigăr nu există curent electric.

Situaţia este similară şi în judeţul Bihor, unde mai multe localităţi au rămas fără aliemtnare cu energie electrică din cauza copacilor care au căzut peste firele de înaltă tensiune.

„Conform ultimelor date transmise de operatorul de energie, Electrica, au avut loc mai multe avarii la rețeaua electrică, astfel că 483 de gospodării din 5 localități au rămas fără curent. Cele 5 localități sunt: Căbești, Rogoz, Sâmbăta, Bălnaca și Groși. 10 echipe ale distribuitorului de energie electrică sunt pe teren, pentru remedierea avariilor”, anunţă purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, locotenent colonel, Camelia Roșca.

Probleme sunt şi pe DN 75, între Arieșeni și Vârtop, unde s-a produs o avalanșă.

CITEŞTE ŞI: Păpuşi gigantice, pe străzile Tmişoarei! Vezi aici când va avea loc parada cu vietăți acvatice stilizate

Şi în judeţul Arad, pompierii intervin, încă de azi-noapte, pentru degajarea drumurilor blocate de arborii puşi la pământ de vijelie.

“Pompierii militari ai Detașamentului Sebiș au acționat pentru segmentarea și degajarea unui arbore căzut pe carosabil, pe DN 79 A între localitățile Sebiș și Buteni, iar pompierii Detașamentului Sebiș – Garda 2 Gurahonț intervin în aceste momente pentru degajarea unui arbore căzut pe DJ 708, între localitățile Mădrigești și Julița”, anunţă ISU Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.