Skip to main content

Potop de infracţiuni comise de un tânăr ucrainean! Beat, fără permis de conducere, a provocat un accident şi a fugit mâncând pământul

Doi tineri de origine ucraineană au ajuns la secția de poliție, după ce au fost implicați într-un accident rutier în zona Freidorf din Timişoara.

S-a întâmplat ieri, la intersecţia străzii Anton Bacalbaşa cu strada Ovidiu Cotruş, unde maşina în care erau cei doi tineri a pătruns cu viteză şi a lovit un alt autoturism care circula regulamentar.

În loc să se oprească să vadă dacă nu a provocat vreo victimă, conducătorul autp care a pătruns în intersecţie fără să respecte indicatorul „stop” a călcat la maximum pedala de acceleraţie.

Nu a apucat să ajungă prea departe, pentru că poliţiştii, alertaţi de şoferul nevinovat, în vârstă de 45 de ani, au început căutările.

În ajutorul lor au venit şi jandarmii de la Gruparea Mobilă, care au depistat în scurt timp, maişna implicată în accident, dar şi pe cei doi tineri care erau în ea.

„Jandarmii au fost alertați prin dispecerat, de faptul că, pe o stradă din zona de patrulare, avusese loc un accident rutier, iar persoanele din autoturismul implicat- doi bărbați, fugiseră de la fața locului. Aceștia au pornit în sprijinul colegilor polițiști, în căutarea celor doi, identificându-i la scurt timp, ascunși printre mașini, la câteva străzi distanță. Din primele verificări efectuate, cei doi tineri în vârstă de 19 ani, sunt cetățeni ucrainieni, persoana vizată a condus autovehiculul fără drept, iar comportamentul lor a trezit suspiciuni rezonabile privind consumul de alcool”, transmite Jandarmeria Timișoara

Ulterior, cei doi tineri au fost predați polițiștilor, iar tânărul de la volan a fost testat cu etilotestul, care a indicat o alcoolemie de 0,85 la mie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.