Skip to main content

Pompieri atacaţi cu cuţitul, în timpul unui incendiu violent! A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor

S-a dat alarma aseară, după lăsarea întunericului, când o persoană a sunat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor, pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins o casă din vecinătate.

Incendiul a izbucnit la p locuinţă din localitatea Fiscut, judeţul Arad. unde au ajuns de urgenţă mai mulţi pompieri voluntari de la Şagu.

Doar că, ajunşi la faţa locului, salvatorii au avut parte de o surpriză neplăcută.

CITEŞTE ŞI: Atenţie, dacă folosiţi mijloacele de transport în comun din Timişoara! De luni apar schimbări majore, atât în privinţa traseelor cât şi a programului

Proprietarul casei cuprinse de flăcări s-a năpustit asupra lor, înarmat cu un cuţit, încercând să îi împiedice să intervină.

„La fața locului ne-am prezentat alături de 6 voluntari SVSU Șagu cu o cisternă de 10.000 L de apă, un echipaj ISU Arad, un echipaj de poliție și s-a solicitat sprijinul veciniilor noștri SVSU Vinga care ulterior au fost întorși din drum. Propietarul casei a acționat la stoparea intervenției noastre prin atacarea forțelor de intervenție cu un cuțit dar a fost imobilizat și scos din casă în scurt timp de către noi și echipajul de poliție„, anunţă pompierii din Şagu, pe pagina lor de facebook.

În cele din urmă, pompierii au putut interveni şi au reuşit să lichideze incendiul, înainte ca flăcările să se extindă şi au salvat un căţeluş care era în locuinţă.

Verificările au scos la iveală că focul a fost pus intenţionat, chiar de proprietarul casei.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.