Skip to main content

Pompieri atacaţi cu cuţitul, în timpul unui incendiu violent! A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor

S-a dat alarma aseară, după lăsarea întunericului, când o persoană a sunat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor, pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins o casă din vecinătate.

Incendiul a izbucnit la p locuinţă din localitatea Fiscut, judeţul Arad. unde au ajuns de urgenţă mai mulţi pompieri voluntari de la Şagu.

Doar că, ajunşi la faţa locului, salvatorii au avut parte de o surpriză neplăcută.

CITEŞTE ŞI: Atenţie, dacă folosiţi mijloacele de transport în comun din Timişoara! De luni apar schimbări majore, atât în privinţa traseelor cât şi a programului

Proprietarul casei cuprinse de flăcări s-a năpustit asupra lor, înarmat cu un cuţit, încercând să îi împiedice să intervină.

„La fața locului ne-am prezentat alături de 6 voluntari SVSU Șagu cu o cisternă de 10.000 L de apă, un echipaj ISU Arad, un echipaj de poliție și s-a solicitat sprijinul veciniilor noștri SVSU Vinga care ulterior au fost întorși din drum. Propietarul casei a acționat la stoparea intervenției noastre prin atacarea forțelor de intervenție cu un cuțit dar a fost imobilizat și scos din casă în scurt timp de către noi și echipajul de poliție„, anunţă pompierii din Şagu, pe pagina lor de facebook.

În cele din urmă, pompierii au putut interveni şi au reuşit să lichideze incendiul, înainte ca flăcările să se extindă şi au salvat un căţeluş care era în locuinţă.

Verificările au scos la iveală că focul a fost pus intenţionat, chiar de proprietarul casei.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Compania Retim, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor săi informații referitoare la programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sărbătoare legală „Rusalii”.
Primăria Timișoara anunță închiderea traficului rutier, în mai multe zone ale orașului, pentru continuarea lucrărilor de întreținere și reparare a  drumurilor, precum și a rețelelor de apă și canalizare.
Din dorința de a-i familiariza pe liceeni cu viața de student, de a-i ajuta pentru o mai bună orientare în carieră, de a reduce rata abandonului universitar, ligile studențești din Universitatea Politehnica Timișoara îi provoacă pe elevi să participe la două tabere de vară organizate în cadrul UPT, unde vor avea ocazia de a avea […]