Skip to main content

Atenţie, dacă folosiţi mijloacele de transport în comun din Timişoara! De luni apar schimbări majore, atât în privinţa traseelor cât şi a programului

Societatea de Transport Public Timişoara anunţă că de luni, pe traseele urbane și metropolitane vor interveni mai multe modificări.

Astfel, linia 23 își va scurta traseul, iar unitatea de transport alocată pe această linie va circula între Gara de Est și Piața Gh. Domășneanu (AEM).

Liniile școlare S2 și S14, la prima cursa, își vor prelungi traseul până la unitățile școlare Liceul Teoretic Babel (aflat pe strada Phoenix, nr 42) și Școala Gimnazială Wendy Kids (aflată pe strada Albinelor nr. 70).

Traseul prelungit va cuprinde: strada Aurora – strada Phoenix – strada Grigore Alexandrescu – Calea Sever Bocu – strada Sf. Ap. Petru și Pavel – strada Oravița – strada Frigului.

Stațiile noi de pe traeul prelungit vor fi: stația “Babel”, situată pe strada Phoenix, nr 42, și stația “Wendy”, situată la intersecția dintre strada Albinelor, strada Oravița și strada Frigului,

Tot de luni, se va suspenda linia de troleibuz M14 care va fi înlocuită cu linia M14 autobuz care va circula pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu aflat pe strada I.I.de la Brad și sensul giratoriu aflat pe Centura Timișoarei, ieșirea spre comuna Giarmata, iar linia 14 troleibuz va fi suplimentată cu 2 mijloace de transport.

Pe traseul liniei Expres 6 se va introduce stația “Campeador City”, situată vis-a-vis de Aerodromul Cioca, sensul spre Metro II, iar programul de circulație aferent liniei M36 va fi modificat.

Cursa cu plecare din stația “Balta Utvin”, de la ora 07:00, se va realiza la ora 06 50.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.