Poliţiştii locali ridică maşinile abandonate pe domeniul public! În ultima săptămână au fost ridicate 14 autovehicule

14 maşini abandonate pe domeniul public au fost ridicate numai în ultima săptămână de către reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara împreună cu cei de la SDM.

CITEŞTE ŞI: Amenzi pentru timișorenii care nu curăță zăpada din fața casei

Polițiștii locali  continuă acțiunile referitoare la identificarea și luarea măsurilor legale în ceea ce privește autovehiculele abandonate de pe raza municipiului Timișoara, pe lângă constatările din teren ale polițiștilor locali fiind demarate anual campanii în rândul cetățenilor care să semnaleze astfel de situații. 

Astfel, în ultima săptămână au fost ridicate de polițiștii locali 14 autovehicule aflate în stare de degradare, ai căror proprietari le-au abandonat pe străzi precum Calea Șagului, Gh. Lazăr, Dr. I. Mureșan, Crivaia, Rusu Șirianu, Chiriac, Iancu Flondor, Moise Doboșan, Intrarea Râului etc.

 „Reamintim că anul trecut au fost înregistrate în baza de date a Poliției Locale un număr de 600 de sesizări cu privire la un număr de 1101 autovehicule, atât din partea cetățenilor cât și ca urmare a constatărilor în teren ale polițiștilor locali.Din totalul sesizărilor soluţionate, un număr de 419 auto au fost ridicate de proprietar, 440 nu se încadrează Legii 421/2002 şi 60 autovehicule au fost ridicate de SC Drumuri Municipale SA”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara. 

Acțiunile pe această linie continuă. 

CITEŞTE ŞI: Este oficial! Tarom va opera curse spre Cluj şi Iaşi, de la sfârşitul lui martie!

Potrivit legii, autovehiculul poate fi declarat abandonat dacă se află în același loc de cel puțin un an de zile, abia apoi pot fi urmate procedurile de ridicare a acestora de pe domeniul public.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

Foto şi Video: Retragere cu torţe, la finalul sărbătorii de 1 Decembrie, de la Timişoara

În urmă cu puţin tim, la Timişoara s-au încheiat manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.