Poliţiştii locali au început lupta împotriva gunoaielor din Timişoara! Ce măsuri iau?

Rampele clandestine de gunoi din oraş, dau mari bătăi de cap autorităţilor!

CITEŞTE ŞI: Strigător la cer! O bătrână a fost violată de un individ pe care a vrut să îl ajute

În acest sens, polițiștii locali au demarat o amplă campanie de informare a timişorenilor care locuiesc în zonele unde se formează de obicei rampe clandestine de deșeuri. Pentru a-i prinde pe cei care îşi lasă gunoaiele pe domeniul public, poliţiştii locali montează periodic și camere video de supraveghere în zonele în care se formează frecvent aceste rampe.

Numai în cursul zilei de ieri, poliţiştii locali au distribuit asociațiilor de locatari și proprietari un număr de 98 de notificări care conțin informații referitoare la actele normative care reglementează activitatea de depozitare a deșeurilor, respectiv sancțiunile care se aplică celor surprinși abandonând resturi în alte locuri decât cele special destinate, precum și locațiile în care se transportă resturile rezultate din construcții și amenajări interioare. Au fost înmânate notificări timișorenilor care locuiesc pe străzile Titan, București, Miroslav Todorov, Boemiei, Acad. Remus Răduleț, Iași, Răsăritului, Amurgului, Cugir, Crizantemelor, Canal Bega, Cpt. Damșescu, Intrarea Clopotului Curcubeului, Calea Șagului și altele. 

Tot în timpul acțiunii de ieri, au fost surprinse și patru persoane care abandonau deșeuri pe domeniul public, pe străzile Emil Zola, Mătăsarilor, Intrarea Clopotului și Intrarea Cucului, care au fost sancționate.

CITEŞTE ŞI: Paramedicii de pe SMURD, alături de medicii de la Urgenţe! De ce s-a luat această decizie?

„Reamintim că potrivit HCL 371/2007 modificată, sancțiunile care se aplică pentru abandonarea de deșeuri sunt între 500 și 1000 lei pentru persoanele fizice și între 1000 și 2500 lei pentru persoanele juridice. Polițiștii locali vor continua acțiunea de informare a cetățenilor, urmând a fi distribuite notificări și în celelalte zone ale orașului”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

S-a dat din nou alarma, la Aeroportul Timişoara! Din fericire, tot pentru un exerciţiu

Aeroportul Internațional Timișoara în parteneriat cu MENSAVE, companie specializată în cursuri de prim ajutor avansate a implementat, în premieră naţională, un serviciul de prim ajutor integrat.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.